Monday, June 18, 2007

Hyggelig ventetid

Vi venter og venter.. og venter (!) på at babyen skal komme ut! Terminen var onsdag den 13., og det er altså seks dager siden. Hver gang Mamma ringer til noen, blir hun mødt med: "Er du på sykehuset?", eller "Er det noe på gang?", eller "Skal vi komme etter Samuel?". (Det siste er det Farmor og Farfar som spør om, for det er de som skal låne Samuel André når Mamma og Far skal på sykehuset.) Men vi får da gjort noen hyggelige ting mens vi venter. På torsdag var Samuel og Mamma i Kolonihagen hos Anton (og tante Sara og onkel Niels). De to unge herremenn i blå hatter var et syn der de løp omkring og lo sammen.
Uten hatter er de ikke fullt så like. (Det viser ennå bedre når man kan se alle krøllene til Anton sånn skikkelig.)
På fredag var vi på cellegruppe. En gang i måneden møtes vi med alle, både barn og voksne. I løpet av måneden imellom har damene en kveld sammen og mennene en kveld sammen. Far koste seg stort med å spille fotball med alle guttene. (Av til sammen 8 barn er det bare ei jente, og hun er litt liten til å spille fotball.)Etter en overdådig grillmiddag var det tid for pinnebrød på det spennende bålet..
..Og Far stekte et helt perfekt brød til Samuel. Det var så perfekt at Mamma kom til å spise alt sammen før Samuel rakk å smake..
På lørdag ble vi invitert på middag til Birgitte og Andreas, et av parene i cellegruppa. I gå r var vi i kirken, og om kvelden ringte Farmor for å høre om Mamma hadde lyst til å være med på kino og se "Becoming Jane". Det hadde hun selvfølgelig, og både filmen og selskapet var kjempebra! Og da Mamma kom hjem, fikk hun seg en veldig hyggelig prat med Mormor. I ettermiddag var Anton og tante Sara på besøk hos Samuel og Mamma mens Far var på jobb. Det blir spennende å se hva morgendagen bringer..

2 comments:

  1. Ja, vi venter og venter og venter her også...

    Men jeg synes du må bli flinkere til å passe på mamman din, Samuel, så hun ikke spiser alle godsakene for deg. Du må ha litt å kose deg med selv også!

    Fra Tante Anne Liv

    ReplyDelete
  2. Mormor koser seg med å se og lese om alt det koselige du får være med på.

    ReplyDelete