Sunday, June 10, 2007

På leir igjen!

Denne helga har Samuel André, Mamma og Far vært på leir igjen. Denne gangen måtte vi legge sammen alderen på alle tre for at vi skulle passe inn.. Vi var nemlig på Gyldne alders leir, hvor nedre aldersgrense er 50 år! Det var fordi Far var oversetter. Mamma og Samuel hadde bare ferie, og vi koste oss virkelig! Mamma sov mye bedre enn hun har gjort de siste par måneder, og hun syns også det var deilig å få all maten ferdig servert (spesielt siden Samuel også syns at maten var veldig god!). Hun fikk sydd ferdig noen ting til babyen, men ellers var det bare avslapping som sto på programmet. Været var helt fantastisk nydelig, og omgivelsene kunne ikke vært bedre! Vi bodde i barnehagen sammen med talerparet, det var ingen trapper Mamma måtte bære Samuel i, og uteområdet har "alt":
Bord og stoler i passe størrelse, og motorsykkel..
sandkasse...
trampoline og baller..
Tråbil, riktignok med litt ødelagte hjul, men GØY likevel!..
Masse mennesker som hadde lyst å snakke alltid!
Og hvis vi ikke ville være ute lenger, kunne vi bare gå inn i barnehagen og leke med alle de 1000 lekene der....

..eller for eksempel bade i det store badekaret!!

Vi syns alle sammen at det var hyggelig å være sammen med de gamle menneskene. Det virket som om de satte stor pris på å ha oss der også, selv om noen av dem var litt bekymret over at Mammas termin er på onsdag... :-)

2 comments:

  1. Mormor blei veldig glad for å få se og lese om dere sammen med de gamle. Tenkte - og tenker - mye på dere. Så godt at det blei slik en god ferie for mor og sønn! Det fertjente dere virkelig. Og tenk å få ha så mange flotte lekeapparat/ leker helt for deg sjøl, Samuel Andrè!

    ReplyDelete
  2. Her var det jammen mange lekemuligheter. Skal tro hva du likte best? Så fint at du har øvd på storebrorrollen (tidligere innlegg) allerede, men virkeligheten blir nok litt annerledes enn med dukkene. Jeg er sikker på du vokser med rollen!!
    Tante Anne Liv

    ReplyDelete