Saturday, June 30, 2007

Nå er hun her!

Så har Sofie Louise endelig kommet ut til oss! Det skjedde fredag 29. juni kl 15:42. Hun var 4320g og 52cm, hvilket var en stor overraskelse, siden stort sett alle jordmødrene som hadde merket på Mammas mage regnet med at hun ville være på størrelse med Samuel André (3185g).. Hun brukte lang tid på å finne ut hvordan hun skulle komme ut, men når hun først skjønte poenget, så kom hun veldig fort! Mamma rakk bare å være i fødekaret i 12 minuter før hun kom ut..
Her er hun 3 minutter etter..
Og en time etter..
Og tre timer etter, sammen med Far.
Her er en avslappet stund på stellebordet..
Farmor og Sofie
I dag kom Samuel, Farmor, Farfar, Anton og Onkel Niels og hentet Mamma, Far og Sofie på sykehuset. Samuel syns det var veldig kjekkt at Anton var med, for han er nok bestevennen hans nå etter hvert. Og så var det kjempepopulært å få nytt tog! Han syns nok det var litt spennende at det var en baby der, men han skjønte nok ikke at det var vår baby..
Men så kom vi hjem, og så ble det straks litt annerledes! Mamma forklarte ham at nå er magen tom, og babyen er her, og det var jo helt logisk, syntes han.
Sofie lå en stund i bilstolen, men så flyttet Mamma henne uten at Samuel så det. Akkurat samtidig som Samuel så at bilstolen var tom, kom Far ut fra rommet vårt og lukket døren. Samuel trodde at han hadde tatt babyen inn dit, så han løp bort til døren og ropte "bibi, bibi!", og begynte nesten å gråte. Mamma forsto heldigvis hva han tenkte på, så hun ropte på ham så han kunne se at Sofie lå i bærebagen. Så ble han bare glad! Hvær gang etterpå når Sofie ikke har vært der han trodde hun var, så har han ropt "Bibi, nei, nei!" helt til Mamma eller Far viste ham hvor hun var.
Sofie vinker til kamera..
Og Samuel vil heller se på at Mamma skifter bleie på Sofie enn å se den nye Teletubbies-filmen han fikk av Farmor!

8 comments:

  1. Endelig!!!
    Velkommen til verden, Sofie.

    ReplyDelete
  2. GRATULERER!!
    Det var jammen gøy:)
    Og så har dere valgt et nydelig navn synes jeg.
    Lykke til med å være to-barns forledre.

    Klem fra Maria

    ReplyDelete
  3. Gratulerer! Synes synd på deg i den lange ventetida, men nå er prinsessa kommet! Gleder meg med dere. Klem fra Beate

    ReplyDelete
  4. Gratulerer med jenta!

    Hilser i fra Søgne.

    ReplyDelete
  5. Mormor blei veldig glad for alle bildene og teksten. Tusen takk! Og gratulerer igjen til dere alle fire!!!! Sofie Louise er nydelig med godt markerte trekk. Gleder meg veldig til å få kose med henne/ bli kjent med henne om 11 dager. Og til å få treffe Samuel og dere alle!!!Klem.

    ReplyDelete
  6. Gratulerer med den skjønne prinsessa!! God sommer!! -marianne-

    ReplyDelete
  7. Gratulerer! fra familien Deriaz

    ReplyDelete
  8. Gratulerer med en nydelig bibi!

    ReplyDelete