Tuesday, July 03, 2007

Så er vi i gang!

... med å være tobarns-familie! I natt far 01:30 - 03:45 var Far oppe og så en film med Sofie Louise på fanget, for hun hadde litt vanskelig for å sove. Mamma hadde vært oppe i flere timer natten før, så hun trengte å sove. Kl 04:38 våknet Samuel André med et skrik og kastet opp over hele seg og hele sengen. Far tok ham opp og puttet ham i badekaret, mens Mamma begynte å ordne med sengen. Da hun var nesten ferdig med det, våknet Sofie og trengte mat.. Så da hadde de plutselig ett barn hver å ta seg av... Mamma og Far bare lo, men de fikk jo ikke sove så mye mer av den grunn, så de har vært veldig trette i dag.





I dag var sundhedsplejersken (helsesøster) på besøk. Sofie ble veid og målt og beundret, og Samuel fikk også masse skryt. Han viste seg ikke akkurat fra sin beste side etter nattens strabaser, men han er jo sånn en god og grei og søt gutt at hun ble imopnert likevel! :-)



Sofie ble vekket midt i luren sin, men etter at hun hadde fått spist litt, sov hun i 5 timer. Mamma og Far håper hun kan gjenta suksessen i natt..


Samuel er veldig stolt av sin søte lillesøster. Han vil gjerne holde henne eller ligge ved siden av henne når som helst, og gjerne lenge om gangen. Og noen ganger blir han ganske frustrert hvis hun sover for lenge. Han syns også det er veldig hyggelig å være så mye sammen med Far, og de finner på mye gøy sammen. For eksempel å undersøke hullene i Fars t-skjorte!










Søte Sofie Sover på Sofaen.

1 comment:

  1. En deilig prinsesse til den deilige prinsen dere har fra før. Fint at dere koser dere og hjelper hverandre.

    ReplyDelete