Saturday, July 28, 2007

Besøk av Mormor

En morgen to uker etter at Sofie Lovise ble født kom Mamma inn til Samuel André tidlig om morgenen. Han ble veldig glad for å se henne, for han syns det er kjempehyggelig når noen kommer inn til ham før han blir utolmodig.. Men så ble han veldig overrasket, for Mamma pekte bort på en seng som plutselig sto inne på rommet hans, og oppi den lå jammen Mormor! Samuel syns det var veldig kjekt og bittelitt skummelt.. Men det tok ikke mange minutter før det var bare gøy og han og Mormor var bestevenner! :-)



Mormor hadde mange gaver med!

Og Samuel hadde mange gode turer og lekestunder med henne.


Sofie syns også det var deilig å kose masse med Mormor..




..Og Mormor syns det var deilig å stelle og bade og gå turer med Sofie!




Mamma, Mormor og Sofie hadde en jentetur på IKEA, og så var de på besøk hos Oldemor også. Sessverre glemte både Mamma og Mormor å ta kamera med, så vi håper at vi snart får treffe Oldemor igjen og ta bilde av henne og Sofie Louise. Sofie er jo kalt opp etter Oldemor, som heter Else Marie Louise!


En av tingene vi kjøpte på IKEA var en gardintrapp som Samuel kan bruke når han skal være med å stelle Sofie. Han ble kjempeglad med det samme han så den, men han hadde sin helt egen mening om hvordan den skulle brukes.. Helt til vi satte den ved siden av stellebordet, da var han veldig med på å stå oppå den, slik Mamma hadde tenkt han skulle. Han blir med og ser på og koser med Sofie nesten hver gang hun skal skifte bleie, og han er kjempeflink til å gi Mamma bleie og klut og andre ting hun trenger.



Vi fikk oss også en deilig tur langs elva. Det var litt langt for Mamma å skulle gå både ned til elva og hjem igjen i tillegg til å gå tur der nede så kort tid etter fødselen, så hun lånte Mormor sin bil og kjørte ned til elva, mens Mormor tok Samuel og Sofie i tvillingvogna og gikk dit. Det var godt, for like etter at vi hadde kommet ned, kom det et ordentlig regnskyll, så vi måtte søke ly i bilen. Tre minutter etter kom solen fram igjen, og vi hadde en kjempefin tur.

No comments:

Post a Comment