Monday, July 09, 2007

Mammas rikdom


Se, så rik Mamma er!


Nå er det nesten gått en uke siden sist innlegg på bloggen.. Det er fordi Mamma har det litt travelt med å være tobarnsmor. Det blir litt ekstra travelt når Samuel André er syk (han har kastet opp en natt til og er blitt forkjølet), og når Mamma har så såre brystvorter at hun må melke ut halvparten av måltidene og gi Sofie Louise av flaske.. Men det har da også vært tid til kos! Samuel er veldig glad for å være med å stelle Sofie, og han syns det var spennende da hun skulle bade for første gang!


Og etterpå så skulle hun jo friseres!


Vi har jo også hatt masse besøk - her representert ved Silke, som syns at det var veldig spennende med baby. Silke er litt yngre enn Samuel, og hun blir storesøster i September.


Og så til slutt et lite visdomsord fra Sofie!

3 comments:

  1. Nå vil Mormor være først til å gi tilbakemelding. Ja, Jofrid, du er kjemperik - og det er jammen jeg også! Tenk å ha så mange flotte barnebarn, voksne barn og svigersønner!
    Samuel, du ser så stolt og glad ut! Om få dager får jeg se deg, kose med deg og leke med deg. Gleder meg også til å bli kjent med Sofie. Hn ser så god ut!

    ReplyDelete
  2. Ja, nå er det full fart i huset, tenker jeg. Håper dere får slappet av og kost dere masse også. Med så fine barn går nok det godt...

    ReplyDelete
  3. Brian har døpt bildet av Far, Samuel og Sofie "Trefoldighetskysset"

    ReplyDelete