Monday, July 30, 2007

Ferieutflukt

På fredag hadde Far sin siste ordentlige feriedag, så da måtte vi jo finne på noe litt ferieaktig. Været var ikke spesielt samarbeidsvillig om formiddagen, men om ettermiddagen var det i hvert fall fint nok til at vi kunne late som om det er sommer, så da tok vi bussen til Doktorparken. Der er det ender i dammen og fugler i bur og en lang rutsjebane, så Samuel André var i hvert fall kjempefornøyd med valg av "reisemål".
Han er også veldig glad i å kjøre buss og trykke på knappen!


Samuel hadde veldig lyst å prøve å gå på vannet. Det hjalp ikke at Mamma og Far prøvde å forklare at det stort sett bare er Jesus som kan det, så vi måtte passe godt på ham hele tiden.


Det var også veldig spennende å se på alle hundene.. Og alle barna - men de fikk vi ikke tatt bilde av, for kameraet slutta å virke! :-(

Så hvis det ikke kan fikses gratis, så må vi til å kjøpe nytt, og det snart, for det går jo ikke an å ikke ha fotoapparat med så liten baby i huset!

4 comments:

  1. Her var det masse nytt å se...
    Nå er det heldigvis ikke lenge til vi også får se dere. Bare litt over en uke. Vi gleder oss :-)

    ReplyDelete
  2. Alltid kjekt å lese her! Du skriver så bra! God sommer fra marianne

    ReplyDelete
  3. Daah! Dokke kan jo bare be for kameraet!;D Dt virke=)
    -Marte

    ReplyDelete
  4. Hei! Mormor leste bloggen like før hun reiste på ferie, men fikk ikke tid til kommentar da, så den kommer nå: Det så ut til å være en koselig tur med bussen til Doktorparken. Håper dere har fått ordnet kameraet! Jeg venter på flere bilder av Sofie!!!

    ReplyDelete