Thursday, July 12, 2007

Besøk av familien Eidevik

Nå har vi hatt besøk av tante Lillian, onkel Ole Martin, Anders, Marte, Henrik og Ingrid. Det var litt for mange til at de kunne få plass i den lille leiligheten vår, så de sov hos Farmor og Farfar.
Det første vi gjorde var å utnytte at de hadde bil :-) Tante Lillian og Marte kjørte Mamma og Sofie Louise til sykehuset så vi fikk testet hørselen hennes. Det tok lang tid.. Sofie var nemlig veldig urolig, for det var egentlig tid for å våkne, men hun klarte liksom ikke å våkne nok til å få spist og så sovet igjen.. Og når hun ikke sov helt, så kunne ikke de fancy elektrodene forstå om hun oppfattet lydene som ble sendt inn i øret hennes, eller om hun fikk andre sanseinntrykk. men vi fant da ut at hun hører som hun skal til sist.

Familien Eidevik har som tradisjon å spise på Jensens Bøfhus når de er i Danmark. Der er det nemlig god og billig mat, og så er det isbord til dessert! Det er det noen av dem som vet å utnytte!


Samuel André fikk ny bil av tante Lillian! Han var med i butikken og plukket den ut selv, og han syntes den var helt fantastisk! Han fikk den nesten rett før han skulle sove mens vi andre skulle spise, så Mamma tenkte at det nok var best å la ham beholde den i vognen. Men det visste jo ikke Samuel, så da Mamma begynte å gi ham sutten og legge ham ned, så så han veldig bekymret ut og sa: "Bil, bil!" Han ble veldig lykkelig da han forsto at han skulle få lov å beholde den, og han holdt den fast opp til kinnet helt til han sovnet.



Samuel og Mamma tok Ingrid og Henrik med i Regnskogen. Samuel var som alltid veldig fornøyd med å være der og kikke på alle dyrene, fiskene og fuglene, og det var visst Ingrid og Henrik også!

2 comments:

  1. Det så kjekt ut, alt sammen. Spennende den nye måten de tester hørselen på. Håper det stemmer at hun hører som hun skal. Når hun blir eldre skal dere se at hun blir som andre ungdommer og hører akkurat det de vil høre :-)

    ReplyDelete
  2. Hvor fint for en farmor at komme hjem fra lærer-konference og så både se Sofie Louse med åbne øjne! og få lov at låne Samuel på besøg så mama kunne slappe af - indtil mormor kom. Håber hun nu er godt ankommet.
    Hilsen også til Helga fra Anne-Marie

    ReplyDelete