Sunday, September 02, 2007

Deilig dag i Sommerland

Da bilen plutselig ikke ville kjøre lenger da vi hadde tenkt oss i Sommerland med Hanne, Kristoffer og Jonas, bestemte vi oss for å ta en familieutflukt dit en dag senere på sommeren. Vi brukte fribillettene som vi fikk av Hanne da vi var i Sommerland med tante Anne Liv, Hilde Marie og Bjørn Erik, så vi hadde tenkt å betale denne turen selv. Men så fikk vi plutselig en telefon fra Birgitte om at de hadde lyst å gi oss to fribilletter og 200 kroner til bussen.. Det var virkelig en hyggelig hilsen fra Gud! Og dagen ble stort sett helt perfekt. Da vi kom regnet det akkurat så mye at vi ble veldig glade for at det ikke regnet mer resten av dagen, og det kom faktisk så pass mye sol at Mamma ble litt solbrent!


Samuel André hadde det som plommen i egget!


Og Mamma og Far hadde det fantastisk gøy med å se på hvor mye han nøt det!

Sofie Louise lekte "den perfekte baby" og tilbrakte det meste av dagen her. Og natten før sov hun i 7 1/2 time! Samuel tok seg også en god lur midt på dagen, så Mamma og Far fikk lurt seg til å spise en is! :-)


Samuel syns det var lit kjedelig å stå i kø...


....men han syns det var verdt det når det endelig var hans tur! Her ser det riktignok ut som om det er Mamma som er mest glad for rideturen, men det er bare fordi Samuel er så opptatt av å nyte det at han ikke har tid til å smile..



Mamma og Far syns at Samuel oppførte seg så godt hele dagen at de bestemte seg for å ta en ekstra med hjem.


3 comments:

  1. Så flott at dere endelig fikk ta en familietur til sommerland. Vet jo at Samuel koste seg da vi var der i sommer, og jeg tipper dagen var minst like kjekk når han hadde både mamma og far som hele tiden var opptatt av at han skulle ha det gøy!

    ReplyDelete
  2. Hilde Marie og mormor koste seg med å lese om dere,og se alle di fine bildene.

    ReplyDelete
  3. Nej, hvor flot at I kom afsted med bus og ikke lader manglende bil forhindre de festlige oplevelser. Jeg nød at passe de to herlige unger sidste tirsdag aften på bedeaften. Det bliver en super hyggelig fast tid at få sammen.
    hilsen farmor

    ReplyDelete