Sunday, September 23, 2007

En liten speidergutt!

I dag har samuel debutert som speider! Hilde Marie var på speiderleir i helga, og i dag var tante Anne Liv, Mormor, Mamma, Samuel André og Sofie Louise på utegudstjeneste i leiren. Sofie sovnet på veien inn i skogen, og sov helt til vi kom hjem igjen tre timer senere, så hun merket ikke så mye av det som skjedde. Samuel var veldig våken på veien inn, og syns det var kjempespennende å gå og plukke stein og pinner. Han ble helt ulykkelig da tante og Mormor ødela pinnene hans, men ganske glad igjen da han fikk lov å ri på nakkene deres resten av veien. Dessverre måtte Samuel også sove allerede før gudstjenesten var ferdig, og han sov helt til vi kom til bilen, så han fikk jo ikke så mye som grillet en pølse.. Men da vi kom hjem fikk han låne speiderskjerfet til Hilde Marie, så han fikk da vært litt speider likevel. :-)



Her eksperimenterer han med forskjellige former for kreativt orgelspill..



Noe av det var faktisk litt fint, til og med.


I går hadde vi besøk av Elin og Oddbjørg og hennes barn. De to sistnevnte og Samuel syns at Mormor er kjempeflink til å lese bok, og Evan inviterte henne sporenstreks i bursdagen sin.
(Evan og Caitlin har forresten planene klare for fremtiden. De skal gifte seg med hverandre, og de skal ha fem barn, tre av dem skal hete Annika og to av dem skal hete Magnus. De skal bo i "et aent Danmark", og Evan mener at han nok skal klare å lage mat, mens Caitlin helst vil at Mamma skal komme og gjøre det. Men hun skal bare komme på besøk, og hun må ringe på når hun kommer.)

Posted by Picasa

1 comment:

  1. Hei Samuel Andrè!
    Mormor synes at du passet godt som speidergutt. Og du var veldig grei da vi hadde besøk, og lot de andre barna også sitte på Mormors fang.

    ReplyDelete