Monday, September 10, 2007

Menighetsleir igjen

I helga var vi på menighetsleir med Assentoft-menigheten, for Far skulle tale til dem. Det er den kirken tante Sara og onkel Niels og Anton går i, og så kan du nok forestille deg at det var to gutter som hadde det gøy! Og for Sofie Louise var helgens høydepunkt en lang og dyp samtale med onkel Niels mens Mamma la Samuel André.Det var gøy å være på tur i tvillingvognen...

...det var gøy å være på stranden sammen...


...og det var gøy å være på møte sammen (for da får man så mye frukt og kjeks så man skal være stille.. :-)


Og så var det jo kjempekoselig å våkne på samme rom som Mamma og Far og Sofie! Så koselig at Samuel faktisk hadde tid til å ligge helt stille i Mammas seng og lese bok! Og når Mamma måtte gi Sofe mat, krabbet han over til Far og gav ham en sutt så de kunne kose seg litt sammen også.


På veien hjem besøkte vi et tog og fikk oss is (og melk til Sofie).

2 comments:

  1. Greie søskenbarn er bra å ha. Hilde Marie ville være med på møte i familiekirka i går for å treffe Ingrid, men så var Ingrid syk :-( Vi var innom hos dem etterpå, og det var gøy. Så ble det sent i gårkveld også...

    ReplyDelete
  2. SÅÅÅÅ koselig helg dere har hatt! Kremen for deg, Samuel (og kanskje Far også???)var vel tuttekosen mens Mamma matet Sofie!!!
    Nå gleder Mormor seg VELDIG til snart å få ha tre av familien her! Men vogn og bilsete hadde de ikke på Fretex til brukbar pris dessverre.

    ReplyDelete