Tuesday, May 11, 2010

Babykos

Mamma og Far kunne ikke bli enige om hva han skal hete, så Samuel André fikk lov til å velge mellom Sejer (så skulle mellomnavnet være Mathias eller Johannes, men det sa vi ikke noe om til Samuel) og Simeon. Resultatet ble Simeon Sejer! En av foreldrene ble veldig glad med det samme, og nå er begge to veldig fornøyde. Simeon betyr det samme som Samuel; Gud hører.

Samuel André og Sofie Louise er kjempestolte av den flotte lillebroren sin. De har snakket om at de skal sitte i sofaen og halde ham i månedsvis, og så er det ikke så merkelig at det kan bli litt rift om hvem som skal holde ham først og lengst..

Hmm... Noen er snart tre år og veldig glad i å få viljen sin... Se nøye på de to bildene over og gjett hvem det er! Samuel har bestemt seg for å være verdens beste storebror, så han gir seg som regel fort når Sofie begynner å gråte... Eller eventuelt så gir han henne et klask i hodet!

De to store har også snakket lenge om alt de skal leke med babyen. Mamma og Far har selvfølgelig prøvd å forklare at han ikke kan leke så mye enda, så forventningene er heldigvis ikke skyhøye. Samuel var for eksempel kjempefornøyd da han fikk Simeon til å holde en motorsykkel!

Farmor er på besøk og hilser på sitt barnebarn nummer 10!

Og Farfar!

Far prøver iherdig å få et smil ut av gullklumpen..

Samuel og Sofie liker godt å se på og hjelpe til når Simeon blir stelt. Noen ganger er de litt vel ivrige med å "hjelpe" når han skal ha mat, men det går som regel godt, det også...

De reagerer litt forskjellig når han gråter... Samuel forteller det til Mamma eller Far med krav om at vi skal ordne det på øyeblikket, mens Sofie ler og sier: "Babyen gråter! Ha ha ha!"

Simeon studerer sin far...

Samuel syns det er så kjekt når noen kommer på besøk. Det har han jo alltid gjort, men nå kan han ikke få dem fort nok innenfor så de kan se på babyen! Her er det tante Sara og Anton som beundrer vidunderet. Vi hadde Simeon med i barnehagen den første gangen Samuel og Sofie var der etter fødselen, og Samuel var ultrastolt! Det lyste lange veier at han har den beste lillebroren i hele verden, og da Mamma, Far og Simeon skulle gå, fikk Simeon kjempemasse kos.

Mere "holde babyen i sofaen"-tid!

Og etterpå skal Siomeon være med å leke. Nå er han jo fire dager allerede, så da må det vel være på tide! Samuel viser ham hvordan man legger puslespill...


6 comments:

  1. Herlig å lese!!

    ReplyDelete
  2. Det er litt av en tålmodighetsprøve Samuel og Sofie blir satt på, ja. Koselige bilder!!

    ReplyDelete
  3. For en deilig storfamilie! De er heldige de søskenene som er så tett i alder. Kos dere med alle småtrollene.

    ReplyDelete
  4. Mormor koste seg veldig over alle de koselige bildene av gullklumpene! Samuel ser litt betenkt ut der han holder Simeon og Sofie gråter. Og Sofie smiler triumferende på neste bilde. Ja. Simeon er en flott og kjær gutt som storebror og storesøster kan være kjempestolte over!

    ReplyDelete
  5. Gler me te å sjå dokkor te sommarn! hilsen bertil

    ReplyDelete
  6. For en herlig gjeng! Lo godt av klasket i hodet.. :-D så skjønt med Samuel som tar sitt pedagogiske storebroransvar med puslespillopplæring og det hele så alvorlig..

    Skal en tur til det lille utland i juli, hadde vært koselig å se dere da.

    -Hanne Kjersti-

    ReplyDelete