Friday, May 07, 2010

Ventetid

Nå venter vi VELDIG på at babyen snart skal finne veien ut av Mammas mage. Det virker som han prøver veldig, for han sparker og vrir seg og presser rompa opp i Mammas ribbein, men han mangler kanskje kart og kompass? Men nå er det 14 dager siden terminen, så Mamma og Far skal på sykehuset og se om vi ikke kan hjelpe ham litt!

Heldigvis er Mormor her på besøk, og det har gjort ventetiden litt lettere for oss alle sammen! Gullklumpene går masse tur sammen med Mormor, og noe av det gøyeste for tiden er å plukke blomster til Mamma!

Det er så deilig å ha vår egen skog å gå tur i! Ut av døra og inn i skogen, liksom. Ikke noe med å krysse farlige veier eller gå langt før man ser et tre... Deilig!

Og så har vi fått sånne fine benker langs stien, og det gjør det ekstra gøy å gå tur, for da kan man se hvem som kommer først frem til neste benk, og prøve å huske hva som står og prøve å gjette noen av bokstavene.

1 comment:

  1. Mormor var virkelig glad for å få være hos dere og dele både den siste ventetiden og gleden over Simeons adkomst til vår verden. Turen med gullklumpene i skogen kommer jeg sent til å glemme.Og tenk at noen bilder som Mormor tok kunne brukes i bloggen!

    ReplyDelete