Thursday, April 09, 2009

Besøk av Noah

Det skjedde mye i dag.. Akkurat da vi skulle gå fra Antons hus, så ringte Peter prest og spurte om vi hadde lyst til å få besøk av Noah, som er like gammel som Samuel André (men 10 cm høyere..)
Det ville vi, selvfølgelig! Noahs foreldre hadde bare så vidt forsvunnet ut døren før de to guttene hadde stukket nesen i en bok, og Mamma tror at de i hvert fall leste 10 før de gikk over til å legge puslespill..

Etter at Sofie Louise var ferdig å sove og vi hadde spist, dro vi i kolonihaven (vi har nemlig fått låne bil av noen som er på påskeferie!). Der lekte guttene ute og litt inne kjempelenge, og Sofie fikk mye av tiden til å gå med å kikke på dem, så Mamma fikk gjort en hel masse. Men 1 minutt før Peter prest kom for å hente Noah, så ble det plutselig nok for dem, så akkurat da han kom sto begge to og hylte i vilden sky..

1 comment:

  1. Så greit, Samuel, at du har en venn som du kan lese så mange bøker sammen med. Mormor liker også godt å lese bøker. Og gleder meg til jeg skal få lese til dere når dere kommer. Kanskje vi kan gå på Biblioteket i Sandnes og låne noen morsomme norske bøker?

    ReplyDelete