Sunday, April 12, 2009

Julius' barnevelsignelse

Anton kom på besøk til oss i kolonihaven i går, og så sov han hos oss i natt. Det var første gang han var på overnatningsbesøk, men det blir nok ikke siste! Det var i hvert fall to gutter som koste seg noe veldig (selv om Anton savnet moren sin litt akkurat da de skulle til å legge seg..). De syns det var kjempestas å våkne sammen, og Mamma og Far kunne høre at de hadde en veldig morsom samtale over temaet: "prutter og tissemenn".. Etter at de hadde lekt lenge, dusjet og fått fint tøy på, satte vi på en film så de skulle sikke stille lenge nok til at vi kunne få tatt et bilde av dem..
Tante Sara, onkel Niels, Anton og Julius går i en ganske liten menighet, så de hadde like godt invitert hele menigheten (og hele familien) i barnevelsignelses-festen. Så det var mange voksne og mange barn. De fleste barna i menigheten var over 7 år, og de fleste barna fra 7 og ned var fra (stor)familien Tinggaard.. Her er en klynge barnebarn hos Farmor/Mormor oppe i hjørnet, og Melissa (venn av familien), Camille og Sofie Louise som tegner.

Samuel André hadde faktisk også tid til å tegne et øyeblikk..

Firkløveret fra 05/06 begynner å bli store, så nå får de sitte sammen! De spiser ikke så mye, men de har det veldig gøy!




1 comment:

  1. Mormor synes det er artig at du koser deg med å ha søskenarn på overnattingsbesøk, Samuel. Og så ser det ut for at både du og Sofie har det veldig kjekt på barnevelsignelsesfesten.

    ReplyDelete