Wednesday, April 01, 2009

Glimt fra en måned

Det er i hvert fall sikkert at vi ikke tar like mange bilder nå som vi gjorde en gang.. En del av grunnen er at vårt lille, smarte kamera er gått i stykker, så vi må bruke det gamle, store som ikke er like lett å ta med over alt (og så er det litt demotiverende at det ikke tar så gode bilder..). Men vi har fremdeles masse godt å ta bilde av, så vi skal skjærpe oss! Her er bilder fra fire av de fem gangene vi hadde kamera fremme i løpet av nesten en måned (fra 6. mars til 1. april -den siste gangen tok vi bilder av kolonihaven).

Her er Sofie Louise i full fart på gyngetingen fra IKEA med en inne-ball fra IKEA og Ole Brum-nattøy.. Merkevare-barn?


Samuel André hadde forestilling med barnehagen der han hadde en av "hovedrollene". De sang en sang om en enkemann fra Norge som hadde en eneste datter som elsket en sjømann som hun ikke kunne få, for faren sa at hun heller skulle ta en kjøpmann, og så drakk hun gift, og da sjømannen hørte det, druknet han seg og ble lagt i samme grav.. Ikke så søt historie, men Samuel var veldig søt som norsk enkemann i bunad, og han syns det var kjempegøy å stå på scenen, og han smilte og vinket akt det han var god for. (Mamma var veldig lei seg pga det dårlige kameraet..)

Her er et bilde fra rett etter forestillingen, av to gullklumper som gir hverandre klem - 0.7 sekunder før de veltet og Sofie slo hodet i gulvet.. Det er forresten Mormor som er på bildet, og det er det eneste bildet vi fikk takk av henne i løpet av de 8 dagene hun var på besøk. Huff!


Sofie tar tøy på og er klar til å gå ut. Begge gullklumpene er vedlig glade i å være ute, og de kan godt være ute i bakgården uten at Mamma eller Far er med. En dag mens vi satt inne og leste, begynte Samuel plutselig å spørre Sofie om hun ville være med ham ut og leke. Etter en stund kom han plutselig på at han kanskje skulle spørre om lov, så han sa til Mamma: "Må hun godt det, Mamma? Må hun komme ud og lege med mig? Jeg skal nok passe på hende!"


Gullklumpene gjør flere og flere ting sammen, og noen ganger kan de til og med finne på å lese bøker sammen.. Da smelter Mammas hjerte.. :-)

1 comment:

  1. Mormor synes merkejenta er en jente med futt i. - Godt at det blei et bilde fra den flotte forestillingen der du, Samuel, debuterte som skuespiller. (Sjøl om bildekvaliteten ikke var topp.) Og så var det da godt at det var et bevis for at jeg var med og fikk se deg opptre. - Ja, det var gilde dager sammen med dere begge gullklumpene.

    ReplyDelete