Wednesday, April 29, 2009

Selv!

Sofie Louise er helt klart en bestemt ung dame som ikke lar seg pille ved nesen (bokstavelig talt også, faktisk..). Det har vi mange eksempler på hver dag! En gang i mellom kan det være litt upraktisk, for det tar ofte litt lenger (for ikke å si laaaang) tid når hun vil gjøre tingene selv, og protestene kan være ganske intense hvis hun ikke får lov til det hun vil. Men hun er også ganske tolmodig når hun har bestemt seg for å få til noe, så derfor en hun veldig flink til en masse ting!
Og så blir hun strålende fornøyd når hun (syns hun) har fått det til!
(Her er det altså det at hun har fått på seg skjørtet selv)

Enkelte andre familiemedlemmer er litt mindre interessert i å gjøre tingene selv.. Så det siste samle klistermerke-prosjektet handler om å ta tøy på og av selv.

Sofie syns det er veldig gøy å kikke på Samuel Andrés skema.. Det gikk litt tregt i starten, men motivasjonen steg markant da neste belønning ble innkjøpt:

En Mac-lastebil! Det var litt vanskelig å forstå hvorfor han ikke bare kunne ta tøyet av og på mange ganger, og dermed få nok klistermerker til å åpne den med det samme, men han fant da ut at det gikk an å leke ganske mye med den mens den var i pakken også..

Måtte bare få med dette herlige bildet av søsken-kos! De satt lenge og leste bok sammen den dagen, og Sofie fikk lov å holde boka, til og med!

No comments:

Post a Comment