Friday, April 10, 2009

Påskebesøk

I dag hadde vi besøk av Alberte, Annabel, tante Camilla og onkel Hans. Siden det er påske syns Mamma at vi skulle ha lammelår, selv om hun syns det var litt skummelt å lage det når hun aldri hadde gjort det før. Men det ble kjempegodt, og barna var også veldig fornøyde med pølsehornene som de fikk.. :-)

Samuel André gledet seg veldig til de skulle komme, og i løpet av den siste timen han lekte utenfor stoppen han mange ganger opp og ropte: "Alberte! Hvor er du? Jeg kan ikke se dig! Alberte! Kommer du snart?"

Da de endelig kom var gleden gjensidig, og de lekte kjempegodt hele ettermiddagen. Vi gleder oss til Annabell blir litt større og kan leke litt mer med Sofie Louise.. Det er så kjekt å ha så mange kjekke søskenbarn å leke med!

1 comment:

  1. Ja, Mormor synes dere er heldige som har så mange kjekke søskenbarn å leke med. - Og så er jeg heldig som nokså snart skal få besøk av gullklumpene. Her blir det jo ganske mange store søskenbarn som nok vil komme og hilse på dere. Tror nok noen vil leke med dere både ute og inne også. Ingrid blei kjempeglad da hun hørte at dere skal feire 17.mai her.

    ReplyDelete