Sunday, July 23, 2006

Familieleir

I går kom vi hjem fra en uke på familieleir. Det var en veldig bra leir, men den den ble veldig annerledes enn Mamma og Far hadde tenkt.. På søndag fikk nemlig Mamma plutselig kjempevondt i ryggen, sannsynligvis på grunn av bekkenet. Derfor tilbrakte hun de neste dagene stort sett liggende og sittende. Det var ikke særlig praktisk, for Mamma var hovedansvarlig for 72 juniorer (de mellom 10 og 12 år). Så stakkars Far måtte ta seg av sin syke kone, sin sønn, sine egne opgaver i junioren og mange av Mammas opgaver! Mamma er en del bedre nå, men er langt fra god ennå, så i dag kommer tante Sara og Anton på besøk og hjelper Mamma så Far kan få fri noen timer.

Samuel André tilbragte en god del mer tid i senga enn han ellers ville ha gjort.

Etter hver fant han på en del forskellig han kunne fordrive tiden med...

..som for eksempel å prøve å spise senga..

Men han fikk også anledning til å krype mye rundt på bakken og undersøke steiner og blader og søppel og alle andre ting han fikk fingrene i.

Legg merke til grisen i bakgrunnen!

Den smakte skikkelig godt :-)

Et bad sammen med Jan Kristian og Katie Torland ble det også tid til. Vi bodde sammen med familien Torland. Jan og Kristin var talere på leiren. "Beibien" (Samuel) var veldig populær hos de to minste!

1 comment:

  1. Hei!
    Samuel, du er en ordentlig skøyergutt. Og kjempeflink til å underholde deg sjøl! Du er mye finere enn grisen som hang til grilling!
    Jofrid, skjønner at du er dårligere i ryggen enn jeg har trodd. Håper du får hjelp og blir betre snart!
    Klem til dere alle tre!
    Mormor/Mor hilser hjertelig!

    ReplyDelete