Monday, July 03, 2006

Gjester og nytt fengsel

I går hadde vi ettermiddags- besøk av Andreas og Birgitte med barn. Mamma og Far trodde egentlig at vi skulle ha besøk av noen andre til lunch, men det viste seg at vi hadde misforstått, så det er neste Søndag at de kommer. Så måtte jo noen andre komme og nyte rundstykkene Mamma hadde vært oppe kl 6 for å bake.(Mammas "vekkerklokke" har hengt seg opp et sted mellom 04:45 og 05:30.. Er det noen som vet hvordan man innstiller sånne til sånn nogenlunde normal morgentid?)

Samuel liker kjempegodt å bade, og holdt ut mye lenger enn både Emilie på 17 mnd og Oliver på 3 år. Han holdt faktisk ut helt til Mamma måtte ta ham opp så han ikke skulle begynne å fryse. Deilig! Og så er det så mye lettere å få sove når man ikke er sånn kjempevarm. Det er nemlig HETT for tiden!

Samuel har fått reiseseng! Mamma var litt usikker på om hun skulle kjøpe akkurat den, for utstillingsmodellen var nesten umulig å sette opp og ta sammen igjen. Men den var veldig billig, og så var det jo reklamasjonsrett på den, så hun tok sjansen. Den viste seg å være superlett både å sette opp og å ta ned! Samuel har nemlig bruk for en seng når vi skal på UiO sin familieleir i uke 29. Tidligere når vi har overnannet forskjellige steder så har vi lånt seng, men det er ingen stor suksess. Samuel har nemlig store problemer med å roe seg ned på nytt sted når posen hans ikke er bundet fast. Da ligger han og sparker helt til han har hodet presset opp i hjørnet av senga, og så får han vondt og begynner å gråte. Når Mamma eller Far kommer og flytter ham lenger ned, så våkner han fullstendig opp og begynner på en ny omgang. Og han er vant til å ha det ganske mørkt på rommet sitt, så hvis han våkner på natta på nytt sted og det er lyst så kan han jo i hvert fall ikke sove! Da må han jo bruke en time eller to på å studere sine spennende omgivelser.. Så Samuel sin seng skal utstyres med ringer til å feste posen i og trekk som gjør det mest mulig mørkt (men allikevel luftig) der inne..

2 comments:

  1. Hei Samuel.
    Jeg har sånt fengsel jeg også, men har bare prøvd det en natt. Du er heldig som skal på leir. Du burde prøve å sove litt lengre for da vokser du og blir lengre en stakitt!
    Hilsen Jonas

    ReplyDelete
  2. Hei!
    Lenge siden sist. Har lest gjennom Jessica`s notater fra Danmark-oppholdet. Og kost meg med den siste fortellingen m/bilder fra deg. Samuel smiler like deilig gjennom gitteret. Han er en superunge! Og badeekspert!
    Klem fra Mor

    ReplyDelete