Thursday, July 27, 2006

Mamma har vondt i ryggen..

Samuels hverdag er snudd litt opp ned for tiden..
Mamma har nemlig veldig vondt i ryggen, så hun kan ikke løfte Samuel, og noen ganger ligger hun mye eller går mye på tur. Hun kan ikke ha barnevognen med på tur, for det gjør for vondt å snu på den. Derfor er Samuel masse med Far, og noen ganger kommer det noen andre og bærer ham omkring for Mamma og steller ham når hun ikke kan.. Samuel er kjempeglad i Far, og syns det er spennende med nye mennesker, så han har forsåvidt ikke noe imot det..

..men det er litt vanskelig å forstå for eksempel at hvis han vil ha trøst og sitte i fanget til
Mamma, så må han komme dit hun sitter eller ligger. Det er i hvert fall forvirrende hvis han slår seg eller ting ikke går som han syns de skal. Så kommer Mamma og setter seg på huk ved siden av ham, og så når han vil opp, så går hun vekk, setter seg ned på en stol og begynner å rope til ham! Hva i all verden skal det være godt for??? Og hva i all verden betyr "kom!"?

Men heldigvis kan Mamma ligge på gulvet og være klatrestativ en del også! Det er gøy, det!!

På mandag kommer Mormor for å være her i en uke og leke med Samuel mens Far er på jobb. Den uka skal han nemlig på jobb hver dag. I dag var Anton her og lekte med Samuel. Tante Sara og onkel Niels skiftet og løftet og laget mat og vasket opp. Guttene fikk også et bad i bakgården. Det kommer godt med i varmen!

(Mamma går til kiropraktor, og han sier at rygsøylen hennes ikke har nok svai, derfor er det noen nerver som kommer i klemme. Han knekker på henne for at det skal bli bedre, men det tar visst sin tid. Musklene omkring er ikke så glade for den nye posisjonen, så de protesterer litt.)

1 comment:

  1. Hei venn!
    Uffda, det var ikke bra... Hvis det hadde vært mulig kunne du gjerne fått litt svai av meg. Håper kiropraktor og slikt hjelper. Nå har jeg forresten fått ordnet opp i de manglende bildene på den siste posten. Blogger.com var ikke helt enig med det jeg gjorde så Kristoffer gikk omveien rundt masse html og morsomheter. Jeg har lært masse! Så nå kan til og med alle bildene trykkes på og bli store. Se på bildet av hytta og det av Jonas og Kine. Fine? Åååå nå fikk jeg rosa saft med hjerteisbit av mannen min. Romantisk! (men det vet han ikke). Kanskje vi kan snakkes en dag?
    klem

    ReplyDelete