Wednesday, July 12, 2006

I sommerhus om sommeren!

De siste to nettene har Samuel André og Mamma sovet i sommerhus sammen med tante Lillian med familie og familien Birkeland. Det var faktisk første gang vi har vært i sommerhus om sommeren..! Det at vi har sovet der skal visst tas med en klype salt.. Mamma ble full av forventning om lange netter med god søvn da hun så hvor vi skulle sove. Det var nemlig nede i kjelleren, og der var det så mørkt og kalt at Mamma tenkte at hun kanskje nesten måtte vekke Samuel om morgenen. Men Samuel lot seg ikke lure. I hvert fall ikke slik Mamma hadde håpet. Han ble bare lurt til å tro at det nok måtte være morgen kl 03:00 i natt. Den troen holdt han fast i til kl fem. Mamma er trøtt!

Men vi hadde det da også koselig! Det var et digert hus med stort svømmebasseng, så Samuel fikk bade i basseng for første gang. Han syns det var litt kaldt og veldig spennende. De første gangene han så bassenget (til og med før han hadde prøvet det) ble han helt vill og sprellet så det var nesten vanskelig å holde ham. Men han var allikevel litt nølende da han ble satt på kanten og skulle komme til Mamma som var i vannet. Det lyste lang vei av ham at han ville, men han forsto ikke helt hvordan sånt basseng virker, så han turde ikke helt. Men da han først kom i, slapp han seg ganske godt løs. Med armringer og badering sprellet han faktisk så mye at han kunne svømme selv!

2 comments:

  1. Hei.
    Så mange nye opplevelser Samuel Andre får erfare! Ingrid i badedrakt var nok en av dem. Men hvorfor sove bort tiden i sommerhuset? Du må nok komme til Mor i Sandnes for å få sove ut, Jofrid. Klem.

    ReplyDelete
  2. Hei Jofrid, Peter og Samuel!
    Fant bloggen deres i dag! Gøy å lese om gamle kjente. La en link til bloggen deres på min, håper det er greit:) God sommer videre!

    Beate

    ReplyDelete