Thursday, May 08, 2008

Far!

" I dag er det Farmands fødselsdag, hurra, hurra, hurra!" Far ble "vekket" som seg hør og bør med sang, gaver, ballonger og frokost på senga. Mamma og Samuel André hadde øvd masse på "Hurra for deg" med bevegelser, og Samuel sto på med klapping, bukking, neiing og snu omkring, og så har han sin egen variant på "sprett og spring". Da springer han alt han kan frem og tilbake i rommet..

Det var ikke så lett å la Far sitt bursdags-frokost-snop være i fred, så i dag ble det (blant annet) sjokolade til frokost..

Det er ofte Far som leker med Samuel og Sofie Louise om ettermiddagen mens Mamma lager mat. Da er det ikke så sjelden at de finner på noe som er så gøy eller koselig at Mamma blir nødt til å ta bilde av det..

Her ble det etter hvert mange hus og til og med en elefant! Da de var ferdige å tegne, kom Samuel inn og hentet biler som kunne kjøre på veien.


Sofie var visst aller mest interessert i å klatre opp trappa. Hun klarer godt å klatre opp hele selv, men det får hun jo selvfølgelig ikke lov til å gjøre alene ennå!

En dag kom helten Far plutselig hjem fra jobb med masse sand! Det var utrolig populært, og ingen ville inn og spise pizza etterpå. Mamma og Far syns at vi er ganske flinke.. Det tok oss jo kun et år å skaffe sand i sandkassen!

Denne jenta er veldig glad i faren sin. Og i å være ute så når Far (og Samuel!) går uten at hun får være med, kan det bli ganske traumatisk!


Det gikk visst ganske godt denne gangen.. Men å, for en glede når han kommer hjem igjen!


No comments:

Post a Comment