Monday, May 12, 2008

Menighetsleir

Vi har vært på menighetsleir! Det pleier det alltid å være i pinsehelgen, og det pleier alltid å være i Fjellerup. Det er ingen fjell der (surprise!), men derimot en deilig strand. Og i år trodde været tydeligvis at det var sommer allerede, så vi hadde en fantastisk lørdag ettermiddag på stranden. (Legg merke til hva det står på magen til Sofie Louise!)

Samuel André sa på forhånd at vannet ville være "Oh, kaldt!". Men Mamma fikk overbevist ham om å prøve å stikke tærne i vannet uten særlig store anstrengelser. Som dere kan se av bildene under, syns han visst ikke det var så fryktelig kaldt allikevel.

Mamma prøvde dragen Far fikk av Samuel til bursdagen. Den flyr kjempegodt, tror vi.. Det var nemlig nesten ingen vind, så Mamma måtte gå hele tiden for å holde den oppe. Dermed fikk Samuel aldri prøvd den, for Mamma forsvant før han fikk revet seg løs fra det spennende vannet..

Plaske, det er gøy!

(Caps med propell er forresten en stor hit! Samuel vil ha den på hvær gang vi går ut, og soler seg i all oppmerksomheten!)


Sofie ELSKER å krabbe rundt ute og undersøke alt mulig!


Samuel har spist is!

No comments:

Post a Comment