Wednesday, January 17, 2007

Den skal tidlig krøkes...

Samuel André er veldig fornøyd med at han nå får lov til å gjøre sånn med musen som Mamma og Far pleier. Han er faktisk veldig dyktig også; Mange ganger gjør han ting med noen programmer som ikke engang Far visste gikk an å gjøre. Det er spesielt når han får lov til å trykke på tastaturet i tillegg til musen at det skjer morsomme ting. Samuel er også veldig glad i å se på bilder på PCen. Vi har bildene våre som skjermbeskytter, så når den står urørt en stund, kommer bildene fram, og da er det ikke så sjelden at Samuel står foran PCen og kommenterer bildene. Høylydt! Av en eller annen merkelig grunn er han aller mest fornøyd når det kommer bilder av ham selv..
I dag var Samuel, Mamma og Farmor på tur i Doktorparken. Der var det mange spennende fugler i bur, lang sklie og mange ender og måker i dammen. Det var en gutt som også gjerne ville ha vært i dammen i stedet for på bredden, men heldigvis holdt Mamma eller Farmor godt tak i ham hele tiden, så han slapp å inne ut hvorfor han ikke skulle ut i vannet..

Her er ukas konkurranse: Hva skjer på dette bildet? Svar avlegges som comment innen søndag 21/1, og ritig svar, eller det mest kreative forslagert belønnes med en slikkepinne!

5 comments:

  1. Tak for festlig formiddag. Jeg tror, at mama laver pandekage af hvidt mel, som hun gør selvlysende, vender den i luften og så lander den på Samuels hoved.
    Farmor

    ReplyDelete
  2. Farmor har et riktig kreativt forslag, men det er selvfølgelig ikke riktig. Det som skjer er selvfølgelig at Samuel har begynt å ta etter de store guttesøskenbarna i Norge. De er jo noen recere på å fortelle vitser. Her forteller altså Samuel en kjempegod vits som fotografen ler godt av idet bildet skal tas. Derfor er det litt uskarpt.
    Gleder meg til slikkepinnen.
    Tante Anne Liv

    ReplyDelete
  3. Begge forslag er jo gode vitser. Nei, Samuel har fått en så lys idè at han blir utydelig.
    Om jeg får slikkepinnen, går den sjølsagt til Samuel Andrè.
    Det synes Mormor han fortjener!

    ReplyDelete
  4. Nå har jeg tenkt lenge: Er du en engel, Samuel? For da får man sånn glorie, det har jeg sett i barnebibelen min. Men du må ta den av hvis du skal ut når det snør. For ellers legger snøen seg på den og det kan se litt rart ut.
    Hilsen Jonas

    ReplyDelete
  5. Det er Den Hellige Ånd som svever over Samuel. Alle må jo se at han er helt rystet. Saerdna

    ReplyDelete