Thursday, January 25, 2007

Lillesøster?


På mandag var Mamma og Far på ultralyd for å se om babyen i magen har det godt. Det ser det ut til at den har, i hvert fall er alle organer på plass og ser ut til å fungere. Det øverste bildet er nesten likt det vi har fra forrige gang, men man kan godt se at kroppens proporsjoner liger litt mer sånn som de skal være på en nyfødt baby. Babyen ser ut til å like å ligge med nesen godt plantet i morkaken. Det gjorde den også mange ganger sist vi var til ultralyd. Hver gang den tok en pause fra hopperiet, så boret den nesen godt inn i morkaken og lå helt stille i noen sekunder. Men denne gangen hadde babyen hikke, så den var faktisk aldri helt stille..


Her holder den visst på å øve seg på å stupe kråke... (Den tykke, hvite streken er ryggsøylen, og hodet er til høyre.) Man kan ikke se armer på noen av disse bildene, men de er der altså begge to, og viftet omkring som de skulle, så det er altså ikke en armeløs baby vi får! Man kan heller ikke se noen penis på bildene, og det er nok fordi at hun ikke har en... Jordmoren kunne i hvert fall ikke se noen, så hun sa at hun var 95% sikker på at det er ei jente. Mamma og Far håper på at det er 100% jente eller 100% gutt, og så er det ikke så farlig om det er det ene eller det andre.

2 comments:

  1. Så koselig!

    Gratulerer så mye!

    ReplyDelete
  2. Det er bare så fantastisk at det går an å få bilde av slike små skapninger som ligger inni en livmor. Gleder meg masse til hun kommer til verden og jeg skal få bli kjent med henne!Mormor

    ReplyDelete