Monday, January 22, 2007

Lekestue

Her er det første Samuel André har laget selv og tatt med hjem!
Samuel og Mamma har nemlig begynt i lekestue, eller en lekegruppe, hvor barn i følge med en voksen kan komme og møte andre barn, og leke, ha aktiviteter, synge, høre bibelhistorier og spise sammen. Det er i en menighet noen kilometer herfra, så vi sykler, og det er faktisk litt deilig å bli tvunget til det en gang i uka.
(Samuel syns det er mye gøyere å sitte i sykkeltilhengeren nå enn han gjorde i vår. Det eneste problemet er at han sliter litt med å holde seg våken hele veien hjem, og det kan jo være vanskelig å sovne i hjemme i vogna når man nettop har sovet litt!)
Sist gang var tema Peters fiskefangst, så da laget Samuel og de andre barna fisker. De andre barna var veldig ivrige og stappet papir til den store gullmedalje, men Samuel syns det var minst like interessant å se på de andre barna som å stappe fisken, så hans ble litt tynn.. Men Mamma og Far (og Samuel) syns den er veldig fin!

1 comment:

  1. Hei. Dette virker veldig kjekt for dere! Jeg synes også at fisken er flott. Tror Samuel Andrè er en god kunstnerspire. Og fortjener en stor klem fra Mormor

    ReplyDelete