Monday, January 08, 2007

Første ørebetennelse..

Her kan man se grunnen til at bloggen vår ikke har blitt oppdatert på en stund:
Mamma har nemlig tilbrakt en god del av tiden sin siden onsdag på denne måten.. Altså både dag og natt.. Og når Samuel André inn i mellom har sovet litt eller vært hos Far eller pigg nok til å leke, så har ikke Mamma orket å skrive blogg.. Heldigvis begynner det å bli bedre. Det gikk hull på den ene trommehinnen på lørdag, og det hjalp godt (helt til Samuel hadde ligget flatt og sovet noen timer..), og i dag var første feberfrie dag. Samuel liker faktisk penicillinen ganske godt, så vi slipper heldigvis å krangle med ham om den saken. (Man skal bare huske på å gi den før han er blitt helt mett.)
Dagene før onsdag fløy også av sted. Vi kom hjem fra Norge på lørdag kl 11, etter en vuggende natt hvor Samuel kastet opp 6 ganger og Mamma 1; og kl 15 var det Tinggaards-jul (ja, og så måtte vi jo få kjøpt noen presanger innimellom der..) Søndag var det nyttårsaften, og mandag skulle vi altså bare slappe av!! Tirsdag var Far på jobb, og både Samuel og Mamma sov til kl 09:30 (!), så Mamma nådde bare å bytte noen gaver og trene litt, så var den dagen over. Og ondsdag morgen var Samuel altså syk.. Det var faktisk ganske hyggelig i starten, for det er ikke så ofte at Mamma og Far får oppleve den nytelsen det er å ha Samuel lenge på fanget. Men nå er det altså deilig at han begynner å leke litt selv også!

4 comments:

  1. Har du også¨vært syk, Samuel... Så kjedelig. Og veldig vondt. Håper du (og jeg ) blir fort helt suerfriske.

    ReplyDelete
  2. superfriske...mente jeg :)

    ReplyDelete
  3. Det er sannelig ikke godt å ha ørebetendelse. Håper du blir fort helt frisk igjen. Vi er noen her i Sandnes som nesten begynte å bli bekymret for dere siden det ikke kom mer på bloggen. Nå er vi lettet... Tar en tlf eller Skype i morgen.

    Tante Anne Liv

    ReplyDelete
  4. Godt at det går bedre. Glad i dere! Mor/Mormor

    ReplyDelete