Saturday, January 27, 2007

Dekker bordet

Nå har Samuel André fått en ny oppgave her i huset. Han er med og dekker bordet! Det vil si at det er ikke så ofte at han setter tallerkner og glass og sånt på, for Mamma og Far vil gjerne beholde det vi har helt.. Men han er blitt veldig flink til å bære ting fra kjøleskapet og sette dem på bordet (eller benken, hvis det er det vi sier). Mamma fikk tanken om at han kanskje var klar for den oppgaven en av (de mange) gangene han var kjempesur fordi han ikke fikk lov til å gå i kjøleskapet. Det viste seg å være en stor suksess, og han har fått et mye bedre forhold til kjøleskapet nå, selv om vi endelig har funnet en låsemekanisme som fungerer til vårt kjøleskap. Mamma og Far trodde at han ville bli veldig frustrert når han ikke lenger kunne åpne det selv, men han har ikke reagert nevneverdig på det.



Samuel er altså så fornøyd med borddekkingsoppgaven at han utfører den tidt og ofte utenom måltidene også. Her har han funnet frem noen fine plastboller og plassert dem pent på bordet..

3 comments:

  1. Det er flott at alle kan være med og bidra til fellesskapets goder! Jeg skulle gjerne likt å se bilde av de tingene du har satt på bordet. Kanskje noe gikk litt galt når bildet skulle legges ut? Kan du be mamma eller far om å fikse det?
    Hilsen tante Anne Liv

    ReplyDelete
  2. Det var visst min datamaskin som klikka. Beklager...

    ReplyDelete
  3. Gode Samuel Andrè! Du er en dyktig hjelper! Fortsett med det. Det er nemlig noe av det flotteste vi mennesker kan gjøre, det å hjelpe hverandre! Kommer du snart og hjelper Mormor litt også? Savner deg!

    ReplyDelete