Friday, February 02, 2007

Endelig

For første gang siden Samuel André begynte å krabbe har Mamma klart å ta et bilde av ham hvor han ikke kommer farende i full fart for å se på kameraet. Det har vært en lang og hard kamp, og den er nok ikke forbi ennå..
Mamma nådde å ta tre bilder (etter å ha brukt lang tid på å finne fram kamera, tenne det og gjøre det klart mest mulig lydløst så Samuel ikke skulle opdage det), før Samuel plutselig kikket opp, ropte "HEI!" og kom løpende bort.. Og den eneste grunnen til at det gikk denne gang var at han nettop har fått noe nytt leketøy som han var veldig interessert i akkurat da. Puttekasse er nemlig bare spennende!!
I går var Samuel hos ørelege for å få sjekket ørene etter at trommehinnen sprakk da han hadde ørebetennelse. Han har ikke betennelse nå, men han har en del væske bak trommehinnene, og har fått nesedråper som skal tas morgen og kveld. Det er ikke noe gøy, men Mamma og Far håper at det hjelper!

1 comment:

  1. Ja, Mormor kan godt forstå at Samuel Andrè blei opptatt av en så spennende puttekasse. Så mange forskjellige muligheter! Gratulerer med den nye leken! Og lykke til med nesedråpene! Håper du slipper mer ørevondt!

    ReplyDelete