Friday, February 09, 2007

Katt i barnevogna

Den første natta Samuel André sin barnevogn sto i skuret vårt kom det en katt og sov i den.. Etter det har Mamma og far passet veldig godt på å ha myggnettingen på hver gang vi har sat den fra oss og hver gang Samuel skal sove, for vi syns ikke at katter og små babyer som kan bli allergiske og kvelte går så godt sammen. Men her en dag gikk det visst helt og aldeles galt, for Mamma fant plutselig en kjempestor katt i vogna!

Men det gjør jo ikke så mye når katten er så søt og heter Samuel!

Det var nemlig karneval i lekestuen, så Samuel måtte jo kle seg ut litt!
Han var helt klart den søteste katten Mamma og Far noen gang har sett, og han sjarmerte i hvert fall alle de andre voksne i lekestuen også. En fordel med å være katt (les: ikke ha tøfler og bukse på) er at man blir ekstra smidig, og det er kjempelett å både klatre opp på sklia, sette seg til rette og å skli ned.

I danmark pleier man å «slå katten af tønden» når det er fastelaven, og Samuel var kjempeflink når han bare fikk sett litt på de andre først. Men det var litt kjedelig å stå i kø, så han gjorde det ikke så mange ganger. Det var mer spennende å løpe rundt og rope høyt og å klatre i trappen...

3 comments:

  1. Det er nok den søteste katten Tante Anne Liv også har sett.

    ReplyDelete
  2. Woah, for en kjempeflott katt!
    Du gjorde Mormor helt matt!
    Om åtte dager kommer du til meg.
    Jeg er kjempeglad i deg!

    ReplyDelete