Monday, February 05, 2007

Albertes 1-årsdag



På søndag feiret vi Albertes 1-årsdag, så nå er det ikke flere babyer i familien. (I hvert fall ikke før om en 4-5 mnd..) Alberte, tante Camilla og onkel Hans har nettop flyttet inn i kjelleren hos Farmor og Farfar, for de bodde i 5. etage, og det var de blitt skikkelig lei av. Selv om Alberte ikke er stor, ble det litt for mye med henne og handlevarer og skittentøy/rent tøy osv. som skulle fraktes opp og ned alle trappene. De ser seg om etter et hus, men de har ikke lyst å forhaste seg, så da var det greit å kunne mellomlande litt på Svendborgvej. Farmor og Farfar har i hvert fall ikke noe mot det. Farfar snakker om å gjøre det obligatorisk for alle barna med familier å bo i kjelleren et halvt år hver, så de kan få være litt ekstra tett på barnebarna sine. Mange vil nok mene at de er mer enn heldige som bor i samme by som alle barnebarna..

Samuel André var tøffere enn toget i bursdagen, med mørkerød skjorte og slips! Han koste seg også verre med oppmerksomheten og med alle søskenbarna.
Mamma og Samuel kommer til Norge den 20. februar, og vi blir til 5. mars. (Jada, vi tar med babyen i magen også, det er jo ikke så lett for far å passe den helt alene!) Det var faktisk helt tilfeldig at vi valgte å komme til vinterferien, men det passer jo veldig bra sånn, og vi håper vi får treffe mange venner!




2 comments:

  1. Ja, Mormor blei kjempeglad over å få vite at hun snart får besøk av den tøffe gutten og moren hans med babyen i magen. Reisesenga står oppslått og venter! Masse hilsener og klemmer!

    ReplyDelete
  2. Du er en ordentlig tøffing, Samuel. Den skjorta kledde du godt! Gleder meg til å se deg igjen i vinterferien...
    Tante Anne Liv

    ReplyDelete