Sunday, February 18, 2007

Fastelavenssøndag

I dag er det fastelaven, og siden vi hadde familiegudstjeneste ble det behørig markert i kirken. Samuel André ikledte seg sin hemmelige identitet som super(sjarmerende)-katt, og Mamma var en sommerfugl for å vise at Gud er kreativ og har skapt mye fint.


Under gudstjenesten kunne de barna som ville komme og bli malet i ansiktet, som sommerfugl, blomst, soldat eller tiger, og Mamma malte alle sommerfuglene. Mamma var litt spent på hvordan Samuel ville reagere, men han syns visst at både Mamma og alle de andre som hadde maling var kjempemorsomme, og han lo også hver gang han så seg selv i speilet..


I ettermiddag feiret vi bursdagen til tante Camilla hos Farmor og Farfar. Der var det ennå en katt (Anton)..

..en blomsterpike (Camille)..

..en søt leopard (Alberte)..
..og ei veldig søt jente (Andrea)!

Selv om alle disse festdeltakerne var veldig søte og sjarmerende, så var de flinke til å vise at de begynner å bli selvstendige individer som har en egen vilje, samtidig som at de gjerne vil prøve alt det som andre ser ut til å ha det gøy med. Det resulterte i en til tider ganske underholdende ettermiddag - i alle fall for de voksne... Barna hadde det heldigvis også gøy av og til, men da selskapet var over, var visst både store og små klare for en pause!

No comments:

Post a Comment