Sunday, January 20, 2008

Kolding

Nå har vi vært en uke i Kolding på "National Forbeder Uge". Mamma og Far syntes det var mange spennende mennesker der, og mye god undervisning. Samuel André syntes det var mange spennende mennesker, massevis av kjekke leker, to fantastiske lekerom og en flott lekeplass. Sofie Louise syntes det var alt for mange mennesker og alt for stort sted med alt for mange nye rom. Men hun fant fort ut at hun kunne benytte seg av at Mamma og Far ikke kunne la henne bråke for mye om natten, så hun våknet etter hvert mange ganger hver natt for å få litt melk, selv om hun egentlig har sluttet med det her hjemme..
Samuel likte veldig godt at hele familien sov på samme rom! For når Sofie vekket ham klokka seks, så kunne han jo snakke med Mamma og Far med det samme! De to siste nettene sov han inne hos Farmor, og da sov han til syv og halv åtte..


Far og Samuel hadde mange tulle-sekvenser.. I denne som det er bilde av her skulle de reise seg opp og legge seg ned mange ganger. Kjempegøy!! Men etter en stund måtte Far innrømme at han ikke er så ung lenger, så da ble det slutt på den leken..


Da Samuél litt senere skulle skifte en veldig full bæsjebleie, var han så gira at han ikke klarte å ligge stille. Far syntes da det var en god idé å gi ham en karamellsjokolade.. Mamma var ikke helt enig, for det var nemlig hennes seng som fikk karamell og sjokoladeflekker over alt, men hen måtte jo alikevel gi Far rett i at det var bedre med sjokolade over hele sengen enn noe annet brunt..


Samuel sov på gulvet. Bokstavelig talt..


Sofie fikk heldigvis låne en reiseseng, så hun holdt seg sånn nogenlunde på samme sted i løpet av nettene. (Sånn bortsett fra alle gangene hun kom opp til Mamma for å drikke..)

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Mormor syntes det var gøy å få se alle de koselige bildene fra Kolding. Syntes jeg så "Far og sønn på golvet" reise seg opp og ned i det uendelige. Kanskje Mormor og Samuel snart kan gjøre den trimmen sammen?

    ReplyDelete