Saturday, January 05, 2008

Pepperkakehus!

Vi glemte å spise pepperkakehuset vårt på nyttårsaften, så det gjorde vi i dag i stedet. Mamma syns det var en lur ting å gjøre med vondt i hodet og sår hals og 2 snufsete barn og mann på jobb.. Og det var meget populært! Mamma trodde kanskje at Samuel André ville syns det ville være litt dumt å ødelegge det. Hva var det hun tenkte på??? Da hun spurte ham om han hadde lyst til å spise pepperkakehuset, brukte han ca 2 sekunder på å forstå hva hun mente, og så var han i fyr og flamme!

Litt vanskelig å vent helt til Mamma får tatt bilde før man begynner å spise!

Huset er litt preget av at Mamma glemte å gi Samuel mat før vi gikk i gang med å pynte det. (Ca alt snopet viser på bildet..) Stakkars gutten var sulten og fikk beskjed om ikke å spise snop! Det gjorde vi om på, men da han ikke klarte å holde seg til det som var i hans skål, heller, Og ikke var spesielt interessert i å hjelpe til, så sluttet vi ganske fort. Mamma tenkte lenge å pynte mer på det uten Samuel, men det ble det ikke noe av.. Bedre lykke neste år!


Ja, ja, han spiste i hvert fall litt pepperkake også..

Hm.. Vanskelig å velge i herligheten!


Sofie Louise viser stolt frem sitt første skrubbsår på nesa!

(Det er fra en liten flytur ned fra stellebordet.. Hun mellomlandet på Mammas rygg, så det gikk heldigvis fint!)


Det var litt vanskelig å få tatt gode bilder av henne, for hun syns hun var veldig morsom når hun lente seg langt bakover. (Det har hun ikke gjort på ca en uke nå.)

Men med en så herlig jente det jo bare bli noen bra bilder!

Nå skal Mamma ut og måke snø. I bakgården hadde hun Samuel og Sofie med, men hun syns det var best å vente til de sov før hun tar fortauet..

5 comments:

  1. Ja, her var det mye herlighet. Et herlig pepperkakehus, en herlig gutt og ei herlig jente, mange herlige smil....
    Og herlige snø. Tror jeg må skjule dette innlegget for Hilde Marie, for hun lengter så etter snø og blir så misunnelig hvis hun leser at dere har snø...

    ReplyDelete
  2. Hei igjen. Gledelig jul og godt nyttår, -sånn litt veldig på etterskudd. Så ut til at dere har hatt en koslig feiring! Vi har hatt det supert oppe i nord, dog uten snø... Kan ikke huske at det har vært snøfri jul der før.. (men det er mulig det har vært det, man husker jo alltid det man vil) Men julen hos oss var full av influensa syke barn og en gammel oldemor som ble veldig syk. Så feiringen ble litt annerledes i år. Men sånn er det. Godt å se familie og venner i alle fall. Lykke til med barnehagegutten!
    Lene

    ReplyDelete
  3. For en fest på en vanlig hverdag! Og så festlig bilde av en sunn og trivelig godjente! Mormor fikk også kose seg i snø - på søndag da jeg var i kapellet på Brekko og gikk tur etterpå. (Det har jeg ikke fortalt til Hilde Marie...)

    ReplyDelete
  4. DET ER HILDE MARIE EG HAR LEST KOMMENTARENE NÅ. SÅ NÅ VENTER EG PÅ SNØEN. HÅPER DERE/SAMUEL HAR DET BRA. MANG KLEMMER FRA HILDE MARIE SOM ER KJEMPE GLADE I DERE.

    ReplyDelete
  5. FINT HUS!!! VVELDI KJEKT Å SE SAMUEL SÅ GLAD!! DET VAR DOMT AT SOFIE NESTEN BLE RUDOLF SOM ER RØD PÅ NESEN. HÅPER SNART VI SES, MEN SÅ LENGE MANGE GODE STORE KLEMER FRA HILDE MARIE.

    PS.DEI FÅR DERE NÅR DERE KOMMER TIL NORGE,NORGE ER BEST!

    ReplyDelete