Tuesday, January 01, 2008

Så ønsker vi alle et:

Godt Nytt År!


Det ble en litt spesiell "feiring" her hos oss i går, for Far ble også syk. Så da var Mamma den eneste friske, men hun var veldig trøtt etter en natt med mye våking. Heldigvis kom Farmor og gikk tur med Sofie Louise og Samuel André så Mamma fikk sove litt, og så ble det jo litt hyggelig likevel. Vi hadde kjøpt en bordbombe så Samuel skulle få oppleve at det var en spesiell dag. Etter at han hadde kommet seg fra den første forskrekkelsen, så syns han det var veldig gøy, både med confettien og fløytene som kom ut av bomben..


Sofie leet ikke en gang på et øyelokk da bomben sprang, og hun syns det var veldig gøy med alt det spennende sølvet, så hun hadde det i hvert fall fint.


Samuel fikk til å blåse så "tungen" rullet seg ut med det samme, men det var litt værre å få lyd, så han ville hele tiden bytte med Fars fløyte, for den virket hele tiden. Til slutt gav han opp og sa tuuuut hver gang han blåste..

1 comment:

  1. Mormor syntes at det var en underlig smellgreie. Men når de syke var fornøyde, så var det vel heilt OK! Ønsker dere alle fire et velsignet nytt år!

    ReplyDelete