Saturday, December 29, 2007

Sofie er et halvt år - og hun spiser!

I dag fyller Sofie Louise et halvt år, og så er det på tide å få noe annet i livet enn bare Mammas melk.. Så nå har hun fått smake grøt for første gang! Det var en stor suksess, og hun er definitivt klar til at den blir gjentatt i morgen. Og dagen etter. Og dagen etter det. Og dagen etter det.

Da Mamma syns det var nok for en mage som aldri har prøvd annet enn morsmelk, var hun slett ikke enig, og klaget helt til hun fikk en kopp med vann. Det var jo også nytt og spennende, men Mammas melk til slutt var nok allikevel det aller beste!


Både Samuel André og Sofie er litt syke i dag. Begge er forkjølte, og Samuel har feber. Sofie sover ikke så godt, og Samuel hoster en del om natten, så det var godt for oss alle tre å slappe litt av på sofaen og se "Momatåmus" på PCen. Etterpå gikk vi en lang tur, og det var jammen også godt.
( "Momatåmus" = Muldvarp og Mus. Mamma har funnet ut at det er massevis av "Den lille muldvarpen"-episoder på YouTube! Kos!)

3 comments:

  1. Gratulerer med fast føde i magen, Sofie. Så flott at du liker grøten. Håper dere snart er friske alle mann.

    ReplyDelete
  2. Mormor blei glad for å få se bilde av Sofie Louise på 1/2-årsdagen. Gratulerer! Tenkte på dere og hadde tenkt å ta kontakt, men blei avsporet av en spennende dansk film: Ulvepiken. Håper dere blir fort friske igjen!

    ReplyDelete
  3. Ja, til lykke igen. Jeg nåede ikke omkring på dagen. Må indhente det senere. Træls at I er syge, men godt at mama er en ørn til at finde ting på PC!!
    Farmor

    ReplyDelete