Tuesday, December 25, 2007

Juleaften

Julaften i år var nok den siste hele storfamilien Tinggaard var samlet. Vi blir så mange etter hvert at det ikke akkurat blir så mye julefred, og dessuten er det ikke alle det passer for med annethvert år lenger. Vi hadde en litt alternativ løsning i år; Vi var samlet alle sammen en times tid før middag mens barna fikk sine gaver, (og vi fikk gaver av dem), og så delte vi oss i to grupper til middag (oss og Elses familie oppe og resten nede). Da barna var vel i seng samlet alle vi voksne oss oppe og fikk våre julegaver.
Her er et ekte, dansk juletre med levende lys. Veldig pent mens de er tent (men huff så trist når de ikke er det..) Da Samuel André så treet, sa han: "Holde hånd, rundt og rundt!" Mamma var helt i sjokk, helt til Far minnet henne på at han hadde vært på julefest sammen med Farmor, og nok hadde gått rundt juletreet der. (Noen dager senere var vi på besøk til Far sin jobb, og da Far skulle være med ham og gå rundt juletreet, ville han synge "Bjørnen sover"..)
Samuel fikk sin helt egen gitar av Mamma og Far! (Den grønne dingsen som Anton sitter på er også Samuels, fra Oldemor.)


Sofie Louise koser seg på Oldemors fang!

Og her har vi tatt på oss det store julesmilet!

(Ups, Sofie har visst glemt sitt!)

1 comment:

  1. Koselig å se et dansk juletre! Og enda koseligere å få se Den ivrige gutten med egen gitar, herlig bilde av Sofie og Oldemor og det glade familie-julebildet gledet en stolt Mormor!

    ReplyDelete