Sunday, December 09, 2007

Skjærgårdsheimen

20.-23. november underviste Mamma og Far på DTSen på Skjærgårdsheimen. De synes at det var kjempebra, og veldig spennende. De er veldig takknemlige for at Gud har lyst til å bruke dem til å gi inn i andre menneskers liv, og nyter å se at folk blir forandret i løpet av bare 4 dager fordi de tar imot noen sannheter om Gud og seg selv..
Samuel André og Sofie Louise syntes undervisningen ble mye snakk og lite action, så de foretrakk å være sammen med Mormor. De gikk mange turer og lekte med biler og ballonger, så det er ikke godt å si hvem som koste seg mest.. Sofie syntes at det var litt skummelt med nytt sted og så mange mennesker i begynnelsen, men hun ble jo fort godvenner med Mormor, så Mamma og far var kjempeglade for at Mormor var der. Samuel hadde det jo selvfølgelig som plommen i egget, for nytt sted og mange mennesker er jo noe han trives med!

Bildene er fra en av kvelds-synge-stundene vi hadde sammen. Samuel sov nemlig hos Mormor, så da var det godt å kvelds-kose litt med Mamma og Far på deres rom først.

1 comment:

  1. Ja, det var kjempekjekt å få være så mye sammen med dere på Skjærgårdsheimen. Samuel og Mormor hadde jo trening fra Danmark i å sove på samme rom, så det gikk jo kjempebra.

    ReplyDelete