Sunday, December 09, 2007

En hel måned!

I dag er det en hel måned siden Mamma har skrevet på bloggen! Det er jo helt fryktelig! Men hun skal prøve å skjerpe seg nå. Nå rett før jul har hun jo ikke noe å gjøre, så det skal nok gå bra.. :-)
Det har jo skjedd en del på en måned, så Mamma skal prøve å lage et lite sammendrag.
Sofie Louise har bestemt seg for å bli bonde, og Samuel André vil bli sirkusartist.


Sofie er snart klar til å bli tenåring. (Hun mangler bare telefonen..)

En morgen som Samuel kikket ut av vinduet var noe hvitt overalt. Mamma sa at det var smør, og Samuel forsto ikke helt hvorfor det skulle være smør overalt. Men da han fikk komme ut og kjenne på det og hørte litt bedre etter på hva Mamma egentlig sa, så skjønte han at det ikke var smør, men snø. Samuel synes det var "mange snø" i bakgården.

Far har fått seg ny gitar!

3 comments:

  1. Hei igjen.
    Ja, det er morsomt å bli oppdatert ved hjelp av bloggen! Flotte unger du/dere har!
    Nå ser det ut som vi kanskje flytter til København.. Er i gang med å se på (nok et) hus der. Veldig spennende og litt skummelt. Men det jeg ville si var at i forbindelse med det kan det hende at jeg kommer til Ebeltoft i januar. Hvis dere er hjemme da så vil vi svinge innom Randers en formiddag. Kanskje ta en tur i Randers regnskov? Skriver nærmere hvis det blir aktuelt. Er i gang med å si opp jobben nå..
    Ha ei god førjulstid.
    Lene.

    ReplyDelete
  2. Hej Samuel og Sofie. Hvor er det fint at mamma får tid at sætte billeder ind igen, så vi kan følge med igen. Vi har savnet jer og jeres farmor er så glad for, at hun igen kan passe jer tirsdag aftener. Ha det. Farmor

    ReplyDelete
  3. Hei. Koselig å se Bonden og artisten. Og smøret! Måtte le av Sofie som alt nå har stillingen til å holde mobiltelefonen. Hvordan skal dette ende?
    Mormor er så glad for å få ha sett så mye til dere siste måneden!
    Måtte kjøpe Carolas siste jule-CD fordi det blei så altfor stille da dere reiste.

    ReplyDelete