Friday, December 28, 2007

Litt av hvert som er nytt!

Samuel André er begynt å bli litt av en kløpper på den nye gitaren sin! Han har i hvert fall stilen inne.. Her prøver han plekteret for første gang.


Den 11. desember fikk Samuel ny seng. Han syns det er stor stas å kunne klatre ut av og opp i senga selv, og så er det litt bedre plass i den. (Nå kan han ligge på tvers uten å få kink i nakken.) Han er veldig flink til å bli i senga om kvelden når han skal sove, og om morgenen helt til Mamma eller Far kommer og sier god morgen, men det er nesten helt slutt på å leke i senga mens Mamma og Far er på badet. Da farer han omkring i hele leiligheten..

For kjempe lenge siden (i sommer?) fikk han dyne og putetrekk av Mormor med Ole Brum og navnet hans på. Det var alt for stort til den dyna han hadde, så det ble først tatt i bruk i dag når Mamma fikk kjøpt ny dyne. Han hadde ikke akkurat lyst til å stelle seg i kveld, men da Mamma sa at han hadde fått ny dyne og han fikk se den, sa han: "Samuel sove!", og hadde nesten ikke tid til å gå på badet først en gang!

2 comments:

  1. Stor gutt i stor seng! Det er slik det skal være. Dermed basta.

    ReplyDelete
  2. Samuel skal nok bli like flink som Far på gitaren! Så skikkelig ivrig ut! Og dyna, senga og gutten var en flott trio! Fint at dy blei glad for dynetrekket, Samuel Andre! Det blei Mormor glad for1

    ReplyDelete