Wednesday, January 09, 2008

Litt oppmerksomhet..

..har man bruk for etter en lang dag i barnehagen!
Skønt, jeg vet ikke om Far vil kalle det "litt", etter at de hadde lest 10 bøker.. Men det er jo deilig å ha en gutt som gidder å sitte på fanget og kose seg så lenge!
Det går kjempefint med Samuel André i barnehagen! Han syns det er veldig kjekt, og hver gang vi nevner ordet "vuggestue" blir han glad og sier "leke mange onga", "mange bila" eller "sove mange onga". Han har nemlig prøvd å sove der to ganger nå, og det har visst vært en spennende opplevelse. Han har i hvert fall snakket om det mye! Og det er jo heller ikke så rart, for han er jo vant til å sove alene ute i en vogn, og ikke på madrass i et rom sammen med 4-5 andre barn..
Han har begynt å spise rugbrød, si "min", ha lyst til å prøve å helle opp melk selv og å si "lave pølser" (i stedet for bæsje), og det er etter bare fem besøk i barnehagen..

1 comment:

  1. Mormor blei veldig glad for at du trivs så godt i voggestua, Samuel Andrè! Det trodde jeg jo også at du ville gjøre. Og så deilig at du kan lese så mange bøker på Fars fang. Mormor gleder seg til å få lese for/med deg!

    ReplyDelete