Thursday, January 24, 2008

Samuel og kamera..

Hovedgrunnen til at vi ikke får tatt så mange bilder nå som da Samuel André var liten, er at vi ikke kan la kameraet ligge framme. Vi har nemlig en liten storebror som er veldig interessert i teknikk og knapper og sånt, og som har vært opptatt av å komme tettest mulig på kameraet hele livet.
Nå får han noen ganger lov til å være med å ta bilder. Her er et flott portrett av Far. (Samuel har ikke helt forstått poenget med å holde kameraet i ro mens han trykker..)

I dag var han i ganske dårlig humør da han skulle spise, og hans forslag til forbedring var å finne kameraet frem..


Han var allikevel ikke spesielt opptatt av å posere..

Gutten har nok et visst skuespillertalent! Han var altså i virkelig dårlig humør. (Han sover nesten ikke i barnehagen, så han blir jo veldig trett..) Men da han syntes at Mamma burde være ferdig med å ta bilder så han kunne få se dem, så spurt Mamma om han kunne smile, og så fikk hun knipset dette herlige gliset! (Om han så brukte talentet mest på å spille at han var i dårlig humør eller på å smile er jo en helt annen sak..!)


Vi fikk også fanget denne smørblide (eller grøtblide) lillesøstera.

3 comments:

  1. Den smørblomsten ble bakgrunn på PC-en med en gang. Vet noen hvordan jeg kan få flere ulike bilder som bakgrunn? For da ville jeg hatt gliset til Samuel med også. Glad i dere!

    ReplyDelete
  2. Hei Sade og Fie
    Det er gøy å å se på bilder av dere.
    Hilsen Jonas.

    ReplyDelete
  3. Mormor hadde visst ikke sett alle bildene, derfor denne kommentaren så sent: Fantastisk, Samuel at du greier å prestere et så smeltende smil når du er så trett! Og "grøtjenta" er jo bare smellgod!

    ReplyDelete