Tuesday, June 17, 2008

Ettermiddag i kolonien

I går da Mamma sa at Samuel André skulle i barnehagen, sa han at han heller ville i kolonihaven. (Det skulle faktisk Mamma, Far og Sofie Louise, men det hadde vi ikke sagt til Samuel, for de voksne skulle jobbe mens Sofie sov.) Som et plaster på såret, og fordi det var så fint vær, dro vi dit i ettermiddag i stedet, og så inviterte vi tante Sara og Anton også.

Samuel var veldig gledelig overrasket over de små hagemøblene Mamma hadde kjøpt på markedet på søndag! Så gøy med stoler og bord i akkurat hans størrelse! Man kan ikke se dem på dette bildet, men man kan til gjengjeld se at Samuel koste seg med yoghurt!


Sofie er veldig fascinert av dokka og dokkevogna (også en fangst fra markedet). Og spesielt interessert i sutten hennes! Hun syns det er veldig spennende å prøve å gå med vogna, men den er litt for lett, så den velter hele tiden. Men Sofie er ikke den som gir seg så lett, så hun prøver igjen og igjen!

2 comments:

  1. Hei :)
    Du skriver jo nesten hver dag nå! Rekker nesten ikke å følge med. Men så har jeg jo litt å stulle med nå;) Veldig kos med baby!!

    Ser veldig koslig ut i kolonihagehuset deres, deilig med et sånt sted å slappe av på.

    ReplyDelete
  2. Det var meg som skrev det over... MiniMyrheim var testnavnet på den første bloggen...og den andre bloggen tror jeg ikke jeg gjør så mye mer med.

    ReplyDelete