Tuesday, June 10, 2008

Se, han sykler!

Anton har (heldigvis) ikke tatt med seg alle lekene sine fra kolonihaven ennå, og sykkelen er i hvert fall det Samuel André setter mest pris på. Han har prøvd bådr den og forskjellige trehjulssykler før, men han har likson ikke helt fanget det. Men så plutselig en dag (den første gangen vi sån ordentlig var i kolonihaven og bare hygget oss) så kunne han det bare! Og han er skikkelig flink og skikkelig stolt!


Samuel har allerede fått dreis på hagebruk! (Mer enn Mamma og Far, kanskje?)


Sofie Louise koser seg (som alltid) i sandkassen.


Nei, det smakte ikke godt denne gangen heller.. Sofie syns visst at det ikke var så godt å krabbe med bare knær på flisene, og heller ikke inne på det stikkende gulvteppet som er der. Mamma håper at hun snart lærer å gå i stedet, men det har nå mest med at klærne blir så fryktelig skitne når hun krabber! (Det kan være ganske avslørende.. Men selvfølgelig bare når vi er på besøk. Vi har jo alltid skinnende rene gulv! :-)


Far og ungene koser seg inne litt mens Mamma lager middag. Det er ikke helt så hyggelig inne etter at tante Sara har vært der og fjernet alle pynte-tingene.. Nå ser det imidlertid enda værre ut, for vi har begynt å ta opp linoliumen og fjerne lister osv. for å reparere kjøkkengulvet. Og badgulvet.. Vi håper at veggene kan bli stående. Det var altså litt mer fukt enn vi regnet med. Vi håper at vi finner lekasjen uten problemer!

2 comments:

  1. Mormor har nikost seg med alle bildene med gode tekster til! Det er jo nesten som jeg har fått vært på besøk hos dere! Og Samuel som kan både sykle og jobbe i hagen! Og Sofie som er så glad i sandkasselek! Artig med det skitne ansiktet. Kjempestolt av dere!

    ReplyDelete
  2. Jeg er imponert over alle bildene med tekster som er blitt lagt ut siden jeg sjekket sist...

    Hmm.. Det sier kanskje mest om meg?

    Det er i alle fall slik at jeg gleder meg veldig mye til å besøke dere snart. Nå er det bare 10 dager til vi kommer!!

    ReplyDelete