Saturday, June 28, 2008

I sommerhus

Det var ikke meldt spesielt fint vær til den uka vi skulle være i Farmor og Farfars sommerhus sammen med tante Anne Liv, Hilde Marie og Bjørn Erik. Men heldigvis er sommer-regnvær i Danmark nokså snilt, for det kommer i kraftige byger, og så skinner sola ofte i lange perioder i mellom. Dette bildet er fra den værste dagen. Samuel André ville gjerne ut selv om det regnet, men etter en bitte liten stund ville han inn igjen, fordi det var vått og ekkelt. Men så foreslo Mamma at han kunne samle opp vannet som kom fra takrenna i en bøtte, og så var det plutselig kjempegøy å være ute. Enda bedre ble det da Hilde Marie kom og la lokket fra sandkassen under takrenna!


Sofie Luoise er minst like glad i å være ute som Samuel er, men hun har ikke fått regntøy og støvler ennå, så vi måtte være litt kreative. Dressen hennes holder ute en del regn, men da Sofie velet hele sandkasse-lokket rett på seg, ble hun ganske så våt likevel..


En ting som hører med til hytteliv er å vaske opp. Noen syns visst at det var ganske slitsomt..


..men det var ikke Samuel! Han ble en kløpper i å ta ting fra skyllevannet over på brettet!


Is hører også med til sommerferie! Sofie syns det var godt, selv om det var veldig kaldt.


Samuel er snill storebror og kjører tur med Sofie.


Mamma legger siste hånd på kaka til Sofies 1-årsdag.


Og siste hånd på guttene sine! Godt at Far er så god til å underholde, for Samuel syns ikke det er kjempegøy å klippe håret. Far syns det var ganske dumt at ingen kom for å underholde ham da han skulle klippes..

1 comment:

  1. Mormor blei veldig glad for å få noen danske sommerregnværsglimt.Dere ser ut til å kose dere med både oppvask og hårklipp. Flott bursdagskake også!!!

    ReplyDelete