Monday, June 30, 2008

Sofie Louise 1 år!

Så har det allerede gått ett år siden Sofie Louise ble født, og det skulle jo selvfølgelig feires! Vi var jo allerede i Farmor og Farfars sommerhus sammen med tante Anne Liv, Hilde Marie og Bjørn Erik, og i tillegg kom Farmor (Farfar er i Afrika), tante Else, Camille, Andrea og babyen i magen, og onkel Niels, tante Sara, Anton og enda en baby i magen. Onkel Hans og tante Camilla, Alberte og babyen som ikke er i magen lenger og heter Annabell kunne dessverre ikke komme, for Annabell syns det er morsomt å skrike en to-tre timer hver ettermiddag/kveld..
Her får hun det obligatoriske kakestykket.
(Se forresten flere bilder av kaken på Jofrids Prosjekter.)


Men hun har aldir prøvd å spise med skje før, bare med gaffel, så hun syns det var litt vanskelig å få kakestykket til å henge fast på skjeia.


Hun syns det var ganske interessant å dissekrere en Teletubby, men det ble litt for mye søtt i tillegg til kaken, så det var visst bare hodet hun spiste.


Samuel André fikk lov til å være andremann til å velge teletubby. Han valgte (ikke overraskende) Lala, men han fant fort ut at han ikke likte marsipan, og det var Hilde Marie glad for!


Camille fikk en hest i stedet for en teletubby, for det var fem barn og fire tubbyer..


Anton var hele tiden meget bestemt på at han ville ha den BLÅ!, og heldigvis syns Andrea at det var i orden med Dipsy, så i beste Teletybby-ånd var alle glade!


Sofie er så avansert at hun faktisk var mere interessert i gavene enn papiret! Men det var jo også noen flotte gaver hun fikk! Tusen takk, alle sammen!


For eksempel denne motorsykkelen, som til og med Hilde Marie likte å kjøre på!


Og denne trehjulsykkelen! Alle lekene var veldig populære blant både store og små, og heldigvis var det nok av dem, og av store søskenbarn til at kvelden forløp uten særlig mange slåsskamper blant to-åringene.


Camille er glad i å leke med Sofie, og det er visst gjensidig!

No comments:

Post a Comment