Thursday, June 26, 2008

Salvenes på besøk!

Så ble det endelig den tiden på året når tante Anne Liv, Bjørn Erik og Hilde Marie kommer på besøk!


Tradisjonen tro var vi i Sommerland. Hilde Marie er ikke så glad i så ville ting, så hun og Samuel André koste seg veldig sammen i denne her, som var akkurat passe for begge to! Bjørn Erik var veldig fornøyd med å få både sin mor og sin tante med opp i Piraten. Mamma fikk nesten en nær døden-opplevelse i de to første utforbakkene, men hun gleder seg til neste gang likevel!


Det så ganske morsomt ut når propellen på Samuels hatt snurret fort rundt i nedoverbakkene. Bjørn Erik fikk røsket opp i noen vonde barndomsminner da han så på Samuels hatt, for den minnet ham om den han hadde som forsvant i tømmerrenna i Dyreparken..


Samuel er blitt superflink til å kjøre bil! Det er nok en kombinasjon av at han har lært å sykle, og at han ikke fikk hjelp til det sist gang vi var i sommerland.. Hilde Marie syns han var flinkere enn mange av fem-åringene.


Nytt denne gangen var at Sofie Louise gikk tur helt selv. Riktignok langs benkene, men likevel; det er da bedre enn at hun krabber.


Hun fikk seg til og med en liten venn på turen. De ble best venner etter at Odas mor hadde tatt sutten hennes, så Sofie ble mer interessert i Oda enn i sutten..


Sofie syns at slush er en fantaskisk oppfinnelse!


Det er litt vanskelig å drikke av den lange flasken...


..men superjenta Sofie klarer det meste!


De sortkledte holder familieråd rundt en prinsesse og en forvirra prins.

2 comments:

  1. Ja, takk for oss for denne gang. Det var en god fornøyelse! Vi kommer gjerne igjen.

    ReplyDelete
  2. Takk for at Mormor får slike flotte og artige glimt fra sommer i Danmark. Nå har jeg hatt gleden av å ha Anne Liv og Hilde Marie med på jobbing i huset jeg snart skal flytte til. I går avsluttet vi dagen på Ølbergstranda og fikk med oss en "himmelsk" solnedgang.

    ReplyDelete