Sunday, August 31, 2008

Annabells barnevelsignelse

I dag hadde Samuel André slips på i kirken. Han satt som et lys på første rekke og kikket på presten og prøvde å forstå alt som ble sagt. ( I hvert fall det meste av tiden..)


Det var nemlig Annabell sin tur å bli velsignet i dag, og hun og Alberte og onkel Hans og tante Camilla inviterte ti lstor fest for å feire det. Annabell syns visst at det var en fin ting å bli velsignet, for da Peter prest sa "amen", stakk hun i et hyl av de helt store!


Det var utrolig fint vær på denne siste sommerdagen, så det meste av festen foregikk utenfor. Her er Farmor i gang med å være ... Farmor!

Samuel klarte å blåse såpebobler (nesten) helt selv!

Oldemor nøt å sitte i en stol i hagen og kikke på oldebarna og de andre som løp omkring.

Samuel hadde det som plommen i egget, for det var eget barnebord og to søte jenter som han kunne tulle med! (Melissa og Alberte)

Mamma syns at dette bildet av Sofie Louise er så fint at det bare måtte komme med, men hun kan ikke komme på noen passene kommentar. Er det noen som har forslag?

1 comment:

  1. Så fint å få et gløtt av Annabells barnevelsignelse! Og av en glad og sjarmerende Samuel Andre! Ja, av Farmor og Oldemor også! Er enig med deg, Jofrid, at jenta på det siste bildet bare er kjempefin. Mormors forslag: En skjønn jente ser framover med forventning.

    ReplyDelete