Saturday, August 16, 2008

Hurra for Randers-ugen!

I dag skulle Far jobbe i over 12 timer, så Mamma og gullklumpene hadde lyst til å finne på noe gøy. Det var ikke særlig vanskelig, for det er siste dagen av Randers-ugen, så hele byen er full av gøy. Her er et lite utvalg:

Båttur!
Vi måtte vente nolså lenge før det ble vår tur til å få plass, og derfor brukte vi tiden på å spise. Det var det en veps som også gjerne ville, men den misforsto Samuel Andrés avslag, så den stakk ham på øret. Den måtte bøte med livet for sin overtredelse, men det hjalp ikke så mye på Samuels smerter.. Men bøtturen bar gøy likevel. Mamma var litt bekymret for om Sofie Louise ville gidde å sitte stille, ettersom det begynte å nærme seg sovetid, men der var det ingen grunn til bekymring. Hun storkoste seg, og syns det var kjempespennende å kikke på vannet og alle båtene!


Øret ble kjemperødt, og nesten dobbelt så stort som det andre.. (Viser ikke kjempegodt på bildet..)


Vi hadde fruktfest hjemme etter middagsluren, og så bar det ut på nye eventyr!


Mange barn fra en kirke i byen hadde stomp-oppvisning, og de hamret løs på bøtter og spann og frysebokser.

Det var mange som syklet opp og hoppet, og noen sto på skateboard - og noen falt. Huff! Det var også en danseoppvisning og tivoli og mange andre gøye ting som Mamma ikke fikk tatt bilde av. Samuel fikk lov til å prøve å stå på noen jenter (cheer-leadere).

Men dagens høydepungt var nok dette!

Her var vi to ganger. Den første gangen kom vi for sent til oppvisningen, så vi fikk bare klappet hestene litt. Den andre gangen fikk vi både sett oppvisningen..


..og prøve selv! Samuel fikk først sitte på den lille hesten mens den sto stille. (Det prøvde Sofie også, men Mamma turde ikke å slippe henne for å ta bilde..)


Så fikk han prøve å ri på den mens den gikk! Stolt gutt, og stolt Mamma!


Så ville han sannelig prøve å ri på den store hesten også! Samuel pleier ikke å være så glad for høyder, så Mamma var virkelig imponert av ham. Mannen spurte om han ville prøve å slippe taket med hendene og ta armene ut, og det gjorde han med det samme. Man kan egentlig godt se på armene hans at han ikke var helt like trygg som på den lille hesten.. Da Mamma var ferdig med å ta bilde, spurte han: "Må jeg godt holde nu?"

4 comments:

  1. samuel burde heller prøve å kjøre bil, det er mye mer mandig!!!

    ReplyDelete
  2. Mormor syns dere er kjempeflinke til å finne på morsomme aktiviteter. Og at Samuel Andre er veldiiiig modig!

    ReplyDelete
  3. Mormor syns dere er kjempeflinke til å finne på morsomme aktiviteter. Og at Samuel Andre er veldiiiig modig!

    ReplyDelete
  4. hei...leste på ønskelista di, du oppdaterer den jo faktisk...!
    Elektrisk manikyrsett...er det sånt som man filer negler og plukker øyebryn med osv? Har et som aldri brukes. Sånt har jeg ikke gidd til å bruke tid på. Du kan få det hvis du vil. Fungerer vel sånn helt greit...

    Hannepanne

    ReplyDelete